De Booksleeve

De booksleeve is niet meer weg te denken uit onze bookcommunitys. Zij het op Instagram, Facebook of TikTok, overal ter wereld gebruiken boekenliefhebbers dit fantastische item en laten dit ook zien! 

Wat is een booksleeve?
Nog dagelijks zijn er mensen die dit fantastische item ontdekken. ‘Ik zie mensen booksleeves gebruiken, waar kan ik deze krijgen?’ Om te beginnen hier bij Books Art Liberty! Een booksleeve is een hoes die je om je boek kunt doen ter bescherming.

Neem jij overal waar je naartoe gaat een boek mee? Zit er in elke tas wel een?
En op vakantie neem jij natuurlijk een extra koffer mee puur en alleen voor jouw boeken? Dan heb je een booksleeve nodig! Zo komen jouw boeken heel en onbeschadigd aan op je  eindbestemming. Het is dan ook mijn missie om booksleeves te maken zodat boeken nooit meer beschadigd uit tassen of koffers komen en lezers overal ter wereld langer en meer van hun boeken kunnen genieten. Strijd mee voor een wereld zonder kapotte kaften! 

Looks
De keuze mogelijkheden in stoffen zijn eindeloos. Bij mij (Annelies) kun je al jouw wensen aangeven en zoeken we naar de ideale look. Ik kan illustraties, plaatjes en fotos afdrukken. Maar ga ook graag voor jou de zoektocht aan bij stoffenzaken on en offline.

Neem zelf eens een kijkje op www.spoonflower.com en ja! Die stoffen zijn allemaal mogelijk! 

Maten
Bij Books Art Liberty kun je kiezen uit een aantal standaardmaten: 6”, 7” en 8” maten zijn ideaal voor je e-reader.

Pocketbook: voor kleine zak agenda’s en de pocketboeken. 

Paperback: de standaard Nederlandse paperback past hier perfect in. 

Hardcover: de standaard Nederlandse hardcover past hier perfect in. 

En natuurlijk zijn er een hoop boeken die afwijken van de ‘standaard’ ook voor afwijkende maten kun je terecht bij Books Art Liberty. Lees meer op onze custom pagina en neem gerust contact op als je vragen hebt! 

Afwerking
Ook op gebied van afwerking is er voor ieder wat wils. Wil je jouw boek erin schuiven en klaar? Kies dan voor de open afwerking. Voor extra zekerheid en een leuk detail kies je voor de knoop. Wil je jouw boeken super super safe vervoeren? Kies dan voor de rits! 

Waarschuwing
Booksleeves zijn verslavend. Als je jouw eerste hebt gekocht wil je er meer. Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade die deze verslaving gaat aanbrengen. (hihi!)
Heb je een idee maar twijfel je of het mogelijk is? Neem dan contact met op! voor inspiratie volg je mij op instagram. Voor het laatste nieuws meld je je aan voor de nieuwsbrief.