Bij Letters & Lights vind je de gaafste en lekkerste bookish geurkaarsen. Ook vele andere handgemaakte of zelf ontworpen producten. Denk aan kaarten, zeepjes, boekenleggers, boekenlinten, thee, pins en boxen met daarin de tofste fandom artikelen.
Met de code LIBERTY10 ontvang je 10% op jouw gehele bestelling!

Vanaf de eerste bestelling die ik plaatste bij Letters & Lights was ik verslaafd aan haar heerlijke geurkaarsen en prachtige boekenlinten. Emmy, de maakster van deze gave producten bleek ook in Den Bosch te wonen. Toen ik tijdens het Winter evenement in 2019 een winkeltje met spullen mocht vullen wilde ik Emmy er graag bij hebben. Haar producten waren een succes en een samenwerking was geboren.

We zouden samen naar Comic Con gaan! Helaas gooide Corona roet in het eten. Maar het gaat zeker nog ooit gebeuren!

Ook ben ik al een tijdje REP voor Letters & Lights. Dit betekend dat je bij elke bestelling 10% korting kunt krijgen door mijn code LIBERTY10 te gebruiken bij het afrekenen. Veel winkel plezier!

Volg Emmy via de volgende social kanalen.

Charmed Booksleeve & Jacky

Emmy van Letters & Lights geeft met haar illustratie een eigen draai aan deze ‘Book of Shadows’ Booksleeve en Jacky. Gebasseerd op de populaire serie Charmed. Op magische wijze is jouw boek altijd beschermd.

Matching Producten

Veel van de producten van Letters & Lights Passen perfect bij de producten van Books Art Liberty. Door producten te combineren maak je jouw leeservaring nog leuker! 

Uitgelicht

Deze Lady Bridgerton geurkaars is heerlijk! Nu we lang moeten wachten op seizoen twee op Netflix kunnen we vast genieten van deze en andere Bridgerton producten!