Toen ik in 2019 starte met Books Art Liberty op instagram ontdekte ik al snel de prachtige illustraties van Anouk Heitink, de vrouw achter Another View.

Ik wilde niets liever dan dat zij mijn logo ging ontwerpen. Een logo waarin je mij in een luchtballon ziet lezen. Ik heb nogal een fascinatie voor luchtballonnen dus vond het perfect passen bij mijn shop. Het eindresultaat is prachtig geworden!

Een jaar later toen ik begon met zelf drukken van stof en illustraties kon het dan ook niet anders dat haar illustraties zouden gaan verschijnen op de booksleeves. 

De geliefde Dobby beet de spits af. Pride and Prejudice en Outlander volgde. 

Op deze pagina zie je een overzicht van alle producten en verschijnen de nieuwste ontwerpen! 

De volgende heeft iets te maken met…. een geliefd kostuumdrama. 

Bridgerton

Deze prachtige booksleeve en jacky is gebasseerd op de heerlijke Netflix serie Bridgerton. Bescherm jouw Bridgerton boeken met de verliefde Simon en Daphne.

De producten in samenwerking met Another View zijn grotendeels gebasseerd op populaire boeken of series. In geheel eigen stijl maakt Anouk hiervoor de mooiste illustraties.

Het aanbod van Another View is ontzettend divers. In haar Etsyshop verkoopt ze boekenleggers, stickers, kaarten en nog veel meer! Daarnaast biedt ze de mogelijkheid aan om logo’s te ontwerpen voor jouw bedrijf. En de meest unieke illustraties voor huwelijksaankondigingen en geboortekaartjes.

Website: joinanotherview
Etsyshop: anotherviewnl

Wil je meer weten over Anouk volg haar dan door te klikken op de socialmedia buttons.

 

Booksleeves by Anotherview